Caroline Leaf - Mieti ja syö ollaksesi fiksu

Hinta: 43,00 e
Lue lisää »

TODISTUKSIA

ETSIVÄ LÖYTÄÄ, KOLKUTTAVALLE AVATAAN

USKOONTULO KERTOMUKSIA:

ANTTI TEVANIEMI

REIJO MAKKONEN

SAULI KAMPPURI
REIJO MAKKONEN on Oravilahdella ja Salokylällä lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt 7-lapsisen perheen kuopus. Hänen isänsä oli uskossa ja hänen kauttaan sai Reijo ensimmäisiä kertoja kuulla Jeesuksesta.

Reijo kertoo uskoontulostaan:
Rippikoulussa Jumala veti minua puoleensa, mutta aloin elää kuten muutkin nuoret. Alkoholi astui heti kuvaan mukaan.  Kahdeksantoista ikäisenä muutin työn perässä Etelä-Suomeen.
Siellä alkoholi sai yhä suuremman otteen elämästäni. Samalla kasvoi rauhattomuus sisälläni, joka ei häipynyt viinan avulla. Palasin takaisin Rääkkylään ja olin koko ajan Jumalan puhuttelussa. Yritin itse löytää helpotusta sisäiseen tuskaani rukoilemalla ja Raamattua lukemalla, mutta en päässyt sisälle näihin uskon asioihin. Salokylällä tunsin uskovan miehen, Vilho Virtasen. Päätin lähteä Vilhoa tapaamaan. Kolme kertaa yritin portaita nousta yläkertaan, mutta aina rohkeus petti ja palasin takaisin. Sielunvihollinen piti minua tiukassa otteessaan. Parin päivän päästä yritin uudelleen ja uskaltauduin jo sisälle, mutta asiaani en rohjennut kertoa. Kolmas vierailu toi viimein ratkaisun. Sain sanottua Vilholle, että haluaisin antaa elämäni Jeesukselle. Siellä yläkerran huoneessa rukoilimme ja Vilho julisti Jeesuksen nimessä ja veressä minulle kaikki synnit anteeksi.

Uskon tielle ilmaantui kuitenkin kohta tummia pilviä. En uskaltanut kertoa uskostani ja samalla epäilykset vaivasivat mieltäni. Tein joitakin vääriä valintoja, jotka johtivat takaisin vanhaan elämään. Toistakymmentä vuotta meni maailman teillä. Minusta tuli näiden vuosien aikana täysin alkoholisti. Kuitenkaan en voinut unohtaa sitä, mitä olin saanut kokea Jeesuksen yhteydessä. Monesti yritin tehdä parannusta, mutta aina lankesin uudelleen. Kärsin lopulta voimakkaista pelkotiloista. En uskaltanut nukkua ilman valoja huoneessa, silloinkin selkä seinää vasten tuhdissa humalassa. Maaliskuun neljännen päivän iltana 1994 minulla oli varattuna viinapullo vessan nurkkaan, kuten tavallista. Olin ottamassa siitä iltarohkaisua kun tajuntaani iskeytyi ajatus:
- Entäpä jos tämä on sinun viimeinen viinapullosi. Minne menet jos lähdet tästä ajasta?

En pystynytkään ottamaan ryyppyä. Kaadoin viinat viemäriin. Menin polvilleni tuvan sängyn viereen ja rukoilin:
-Herra jos Sinä vielä otat minut takaisin, niin anna minun syntini anteeksi. Auta minua!

Muuta en osannut rukoilla. Sammutin valot, kävin nukkumaan, eikä aamulla tarvinnut lähteä tavanomaiselle kaljanhakureissulle. Jumala otti viinan himon pois. Sain vapauden ja armon uudelleen lähteä seuraamaan Jeesusta. Psalmissa 40 sanotaan: ” Hartaasti minä odotin Herraa ja Hän kumartui minun puoleeni ja kuuli minun huutoni. Hän nosti minut ylös turmion kuopasta, lokaisesta liejusta ja asetti minun jalkani kalliolle, Hän vahvisti minun askeleeni. Hän antoi minun suuhuni uuden virren, kiitoslaulun Jumalallemme”.

Reijo Makkonen Rääkkylä

SAULI KAMPPURIN lapsuuden kodissa pidettiin usein hengellisiä
tilaisuuksia, tupaseuroja. Hän muistaa hyvin niissä
vaikuttaneen voimakkaan Pyhän Hengen ilmapiirin.
Näissä tilaisuuksissa kylvettiin ensimmäisen kerran Saulin
elämään hyvää siementä, Jumalan Sanaa.


Sauli kertoo näin:
Isäni kuoli ollessani 19-vuotias. Hän sai yllättäen sydänkohtauksen ja menehtyi matkalla Joensuun sairaalaan. Tiesin, että isällä olivat asiat kunnossa ylöspäin, hän oli uskossa Jeesukseen. Samalla jouduin miettimään omaa tilannettani, mikä on minun päämääräni jos kuolen? Armeijassa uskon asiat olivat edelleen mielessä. Päivystäjän laatikossa oli Raamattu, jota yöpäivystäjänä joskus lueskelin. Tutkin Ilmestyskirjaa, joka kertoo lopun aikojen tapahtumista. Se tuntui mielenkiintoiselta, mutta samalla pelottavalta. Ymmärsin, että Jeesus tulee kerran yllättäen takaisin ja kysymys omasta syntisyydestä nousi jälleen esille. Näihin aikoihin tapasin usein Vilho Virtasen, joka oli sodassa kovia kokenut mies.  Hän oli Jumalan sotilas, joka kertoi rohkeasti ja avoimesti ihmisille Jeesuksesta. Selvästi muistan, kun hän kerran ilmestyi verstaallemme ja puhui näistä uskon asioista niin voimakkaasti, että minulla oli täysi työ pidätellä itkua. Jumalan Sana kosketti syvältä sisintäni. Virtasen Vilho haki meitä nuoria myös joskus autollaan hengellisiin tilaisuuksiin. Näin olin yhä enemmän Jumalan puhuttelussa, voimakkaassa herätyksen tilassa. Sitten erään kerran Vilho esitti minulle suoran kysymyksen: ”Tahdotko ottaa Jeesuksen vastaan henkilökohtaisesti pelastajana ja syntien anteeksi antajana?” Vastattuani myöntävästi, polvistuimme penkin ääreen ja hän julisti minulle kaikki synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä. Rukoillen ja siunaten Vilho ohjasi minut näin taivastielle. Heti siinä tunsin sisimmässäni, että nyt löysin sen mitä olin pitkään etsinyt ja kaivannut.

Näin alkoi matkani tällä Jeesuksen viitoittamalla tiellä. Raamatun mukaisen uskovien kasteen jälkeen löysin hengellisen kodin ja uskovien yhteyden helluntaiseurakunnasta. Vaihtelevaa ja välillä vaikeaakin on elämän kulku ollut, mutta Jeesus on pitänyt omanaan. Nyt uskallan rohkeasti odottaa Jeesuksen takaisin tuloa, sillä saan armosta olla Hänen omansa.

”Jumala tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. Jumala on yksi. Yksi on myös välittäjä Jumalan ja ihmisen välillä, ihminen Jeesus Kristus. Hän antoi itsensä lunnaiksi kaikkien puolesta ”. 1.Tim 2:4,5

Sauli Kamppuri RasivaaraAntti Tevaniemen todistus


Pirkko Tevaniemen todistus
ASKELEET JUMALAN LUOKSE, Jumala haluaa olla yhteydessä sinuun

1 Jumala on olemassa, hän on todellinen ja rakastaa sinua äärettömän paljon
Jumala on todellinen – Hän haluaa olla yhteydessä sinuun jokapäiväisessä elämässä. Hän rakastaa jokaista luomaansa ihmistä eikä halua olla erossa kenestäkään.

2 Olemme tehneet syntiä ja se pitää meidät erossa Jumalasta
Jokainen meistä on tehnyt vääriä asioita elämässä, ja sitä kutsutaan synniksi. Synti rikkoo meidän yhteytemme rakastavaan Jumalaan ja siksi olemme erossa Jumalasta.

3 Jeesus tuli sovittamaan syntimme, että voisimme olla yhteydessä Häneen
Jumala lähetti ainoan poikansa Jeesuksen kuolemaan syntiemme vuoksi ja sovittamaan ne, että me voisimme saada synnit anteeksi ja päästä takaisin Jumalan yhteyteen.

4 Meidän tulee vastaanottaa Jeesuksen sovitustyö elämäämme
Voidaksemme saada syntimme anteeksi meidän tulee vastaanottaa Jeesus elämämme hallitsijaksi ja ottaa vastaan Hänen tarjoamansa sovitus.

Haluatko vastaanottaa Jeesuksen elämääsi? K Y L L Ä